Storsejr til Ballerup BK
Ballerup-BK-copy-4.jpg
Mark Petersen (nr. 7) scorede sine to første mål for Ballerup BK i 8-1 sejren over Taastrup FC. Foto: Privatfoto
fodbold På trods af status som oprykker, så er Ballerup BK kommet ganske flot fra start i Serie 3 og har samlet syv point sammen i de første tre kampe. De sidste tre strøg ind på kontoen i torsdags, hvor Ballerup BK var på besøg hos Taastrup FC.

Fra kampens start var det tydeligt, at Taastrup FC var komfortable med bolden, og de spillede med stort mod og opportunisme, men alligevel fik Mikkel Andersen åbnet målscoringen efter 12 minutter. Fra sin kantposition havde han søgt mod forreste stolpe, og på Poul Erlands fremragende flade indlæg satte han bolden hårdt ind i netmaskerne. Så var Ballerup i gang.

Næste mål faldt efter en halv times tid, hvor Mark Petersen tog chancen fra distancen. Han fangede keeperen på det forkerte ben, og bolden gik i mål til en 2-0 føring.

Taastrup fortsatte med at klø på, og var dygtige i det fremadrettede spil. Ballerup stod dog imod, og i første halvlegs sidste minut sendte Mickel Stumpe Jakup Myjak i dybden, han first-timede bolden med en strakt vrist, og TFC-keeperen havde ikke en jordisk chance for at redde bolden.

Anden halvleg fortsatte i samme tempo, og med samme kampbillede. Ballerup brød TFC, og Frank Hjortebjerg strøg af sted på kanten. Han havde flere muligheder inde foran, men valgte at loppe bolden over to-meter-manden i Taastrups mål. Så var kampen afgjort.

Scoringen til 5-0 stod der Daniel Pless på, som i situationen viste hvor giftig han er inde i boksen. Bolden og keeperen blev således sendt i netmaskerne i et sammenstød, som altså endte med en scoring.

Kort efter fik Taastrup reduceret, da Ballerup BK i 30 sekunder slækkede lidt på tøjlerne. Ærgerligt, men også fortjent, da Taastrup bestemt ikke var uden kvalitet.

Ballerup gav herefter bolden op, og den valgte Thomas Carlsson at sende direkte i kassen fra egen banehalvdel, da Taastrups målmand stod lidt for langt ude af sit mål. 6-1 til Ballerup, og der var stadigvæk en halv time tilbage. Den brugte Ballerup til at score to gange mere ved Daniel Pless og Mark Petersen, og det endte derfor med en meriterende 8-1 sejr over Taastrup FC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *