Solid indsats gav tiltrængte point til LSF
fodbold Blot et enkelt point i de seneste fire runder gjorde, at LSF var nødsaget til at få noget ud af lørdagens kamp mod gæsterne fra Karlslunde.

LSF satte sig hurtigt på kampen, og det var hjemmeholdet, der havde et stort spilovertag i den indledende del af kampen.

LSF spillede tålmodigt og var meget i boldbesiddelse og fik presset Karlslunde godt tilbage på banen. LSF skabte sin første store mulighed efter en halv time, da anfører Morten Larsen blev spillet i dybden og kom i en god position foran mål, men afslutningen stod ikke helt mål med opspillet, og bolden blev clearet af en forsvarsspiller.

Det eneste der så ud til at kunne åbne kampens taktiske bånd, var hvis LSF kunne komme foran, så Karlslunde ville vove sig længere frem på banen – heldigvis skete det kort efter pausen.

Jacob Søberg fik køligt sparket bolden det sidste stykke over stregen i et gevaldigt klumpspil efter et hjørnespark. Og målet fik lige nøjagtigt den ønskede effekt på kampen, for gæsterne vovede sig nu længere frem og kom en smule bedre med i kampen.

Det blev dog sjældent farligt, når Karlslunde angreb, men LSF skabte nu heller ikke det helt store i perioden efter scoringen, selv om de ofte kredsede om udeholdets felt.

Der var kommet lidt mere intensitet i kampen og underholdningsværdien var også højnet da tempoet var steget i opgøret.

Midt i halvlegen viste Benjamin Madsen sin gennembrudsstyrke, da han kom til baglinjen på højrekanten og smækkede et knaldhårdt indlæg ind i hovedet på Mathias Gransee, der ikke havde lang tid til at få timet sit hovedstød. Han fik alligevel dirigeret den fint mod forreste stolpe og der nåede Karlslundes keeper ikke ud – 2-0 til LSF.

I denne uge skal LSF en tur til Brøndby Stadion i pokalturneringen. Kampen spilles onsdag klokken 20.30 og transmitteres direkte – den største kamp i klubbens historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *