Skoleeleverne tager på danseskole
Skolerne-danser-copy.jpg
Der er dans på skoleskemaet i denne uge, hvor Dancing Team slår dørene op for skolerne til projekt ’Skolerne Danser’. Foto: Privatfoto
dans  I uge 39 står den på disco, hiphop og standarddans, når skoleelever fra 0.-9. klasse slår sig løs sammen med Dancing Team i Ballerup til ’Skolerne Danser’.

Programmet står på masser af bevægelse til svedige rytmer, og børnene får lov på egen krop at mærke alt det gode, dansen kan tilbyde som fritidsaktivitet.

’Skolerne danser’ er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er økonomisk støttet af Nordea-fonden. Projektets mål er, at børnene opnår sundere vaner og oplever, at det kan være sjovt at være sund.

»Vi vil gerne vise alle de muligheder, der er for at dyrke sport i Danmark. Der er ikke kun håndbold og fodbold, men også kajak, floorball, brydning og meget andet, som vi også laver arrangementer på hen over året. Målet er, at der kommer flere børn i idrætsforeningerne, så børnene får varige sunde vaner,« siger projektleder Anders Flaskager fra Aktiv Året Rundt.

De lokale skoleelever danser fra 8.30 til 11.30 hele ugen hos Dancing Team på Vestermarken 1 i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *