Pullertløsning i Centrumgaden rammer borgerne
Debat Og det mener vi i Nye Borgerlige ikke er en fair og rigtig løsning, på den ulovlige trafik og ulovlige parkering i Centrumgaden.

I stedet for at straffe og holde lovbrydere – af anden etnisk herkomst end dansk – ansvarlige, bliver det nu borgere og skatteydere i Ballerup Kommune, der bliver taget som gidsler og pålagt en ekstra anlægsudgift på 1,6 millioner kroner samt en årlig fast omkostning på 300.000 kroner, som det koster at servicere og vedligeholde denne meget dyre pullertløsning i Centrumgaden.

Ja, disse lovbrydere må da grine en vis legemsdel i laser.

Men ikke nok med de ekstra økonomiske omkostninger som borgerne i Ballerup Kommune bliver pålagt, ser vi også et stort problem for de borgere som bor og arbejder i Centrumgaden og som, ved eventuelt akut behov for udrykning og sygetransport, kan blive forhindret i at få livsvigtig hjælp i tide.

Vores løsning er i stedet at indsætte ekstra politipatruljering i Ballerup og indføre hjullåse på de ulovligt parkerede biler, så man på den måde kan holde lovbryderne ansvarlig for deres gerninger, i stedet for at straffe lovlydige borgere på pengepungen samt at forhindre livsvigtig adgang til Centrumgaden.

9 kommentarer om “Pullertløsning i Centrumgaden rammer borgerne”

 1. Ove Ginness siger:

  Sikke noget manipulerende pladder – det vedhæftede foto er et øjebliksbillede, der ikke generelt viser noget om lovbrydernes etnicitet (som er rimelig mangfoldig, skulle jeg hilse og sige!)

 2. Ove Ginness siger:

  Ser nu, at den oprindelige bemærkning, der henviser til foto, er fjernet her fra den elektroniske debatside(?). Men det ændrer jo ikke ved, at den + foto er med i avisens papirudgave. Og dermed ændrer det heller intet ved min ovennævnte, første kommentar!

 3. kim pedersen siger:

  Til Ove
  Ove nu har jeg opserveret her i “100 år”
  Jeg har talt biler i forskellige perioder af døgnet.
  Om løsning er som den skal være elller ej er ikke afgørende her, MEN en ting kan jeg give dig garanti for er, at 98% af alle biler gennem gågaden har føren anden etnisk baggrund.
  En lørdag talte jeg 204 biler op. Kun fire personer havde grisefarvet hud.

 4. kim pedersen siger:

  Hej Lone
  Hvor kommer de tal fra? 1,6 millioner + 300.000 i vedligeholdelse. Det er ikke de tal Helle Hardøe har medlt ud. Langt fra enda.
  Med hensyn til livsvigtig hjælp kan der være en lille, men kun lille point i det du skriver. Falck vil have kort så hjælpen vil være ca 10 sek. længere under vejs.
  Risikoen for et barn bliver ramt, eller en voksen (er sket , med to brækkede arme til følge) er langt større end 10 sek. forsinkelse skulle få af betydning.
  Fire borgere er flyttet fra gaden , en er på vej, fordi de ikke føler sig trygge ved at gå ud om aftenen. Jeg er sikker på, at kan de ikke køre helt ind vil de fordufte for gaden. Så dyr løsning uanset pris, Ja , men nødvendig løsning hvis beboerne skal kunne bo her.
  Så det andre løsninger der skal i brug med disse folk af anden herkomst der bare gør som det passer dem

  1. Lone Madsen siger:

   Hej Kim!
   Anlægsudgifterne løber som minimum op på 1,6 mio. kr. og derefter skal men lægge ikke kun 300.000,- men hele 425.000,- kr. på i årlig vedligehold og servicering!
   (Jvf. seneste kommunalbestyrelses møde).

   Jeg er helt enig i at borgerne, de arbejdende og de handlende skal beskyttes maksimalt!

   Men jeg mener ikke at borgerne skal straffes økonomisk for forbrydelser andre laver – Det er i min verden ikke fair!
   Jeg så hellere en løsning, hvor man holder lovbryderne ansvarligt, i stedet for at pålægge borgerne endnu flere udgifter.

   En af løsningerne KUNNE f.eks. være hjullåse, hvilket flere politiske partier som Venstre, Konservative og Enhedslisten også har foreslået i København og Århus.

   http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-02-02-storbyer-vil-saette-hjullaas-paa-biler-minister-ser-paa-sagen

   For hvis konsekvensen på ulovlig parkering blev, at man f.eks. fik sin bil fjernet eller blev pålagt store bøder?
   (Som man ser alle steder i udlandet)
   Er jeg HELT sikker på at problemerne ville løse sig selv, i løbet af MEGET kort tid!

 5. Ove Ginness siger:

  Hej Kim – jeg tror blot, at vi to ser gennem forskelligfarvede briller – også med garanti! Og så synes jeg iøvrigt ikke, at jeg vil give denne politikers indlæg mere opmærksomhed.

 6. kim pedersen siger:

  Ove vi kan da ikke se gennem forskellige briller. Eller
  Fakta er da fakta. I bund og grund er jeg ligeglad med hvem der forstyrre almindelige menneskers liv. Men fakta er i dette tilfælde at “problemerne” i Gågaden er som de er, og det ER uanset hvad man måtte syntes folk af anden etnisk herkomst.
  Men igen det er “ligegyldigt”. Problemet er der og det skal løses.

 7. Mette Hedegaard siger:

  Hvis etnicitet er relevant i denne dåsammenhæng, så må køn også spille en rolle?!
  Jeg har ikke selv observeret regelbryderne i Centrumgaden, men jeg er sikker på at mindst 98 procent af dem er MÆND!
  Hvorfor er mænd bare sådan at de er ligeglade med reglerne? Kan vi ikke lave en regel der siger, at alle mænd der laver noget ulovligt skal sendes ud af landet?
  (Pssst! Ironi kan forekomme, for jeg mener i virkeligheden ikke at etnicitet har nogetsomhelst med det her at gøre… ) bøvs!

 8. Mette Hedegaard siger:

  Haha! Og når man bliver gal, så glemmer man at tjekke, hvilke ulykker stavekontrollen laver, men jeg håber at ovenstående er forståeligt 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *