Politi uge 36
Politi-genrefoto-10-2.jpg
Genrebillede Foto: Politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Butikstyv anholdt

Mandag den 4. september klokken 13 blev en 37-årig mand anholdt, da han forsøgte at stjæle et par bukser i en tøjbutik i Ballerup Centret.

 

Uheld på Vestbuen

Tre biler var tirsdag den 5. september klokken 16.15 involveret i et færdselsuheld ved Q8-tanken på Vestbuen. En 34-årig kvinde bremsede op og blev derefter påkørt af en bilist bagfra, der så igen blev påkørt af en tredje bilist. Ingen kom til skade ved uheldet.
Slikglade butikstyve

Onsdag den 6. september klokken 14.19 blev det anmeldt, at to gerningsmænd tirsdag aften havde begået butikstyveri i et supermarked på Centrumgade i Ballerup, hvor de tilegnede sig en stor mængde Läkerol til en samlet værdi af cirka 40.000 kr. Gerningsmændene forlod stedet i en bil, hvorpå der var påsat stjålne nummerplader.

 

Indbrud i Måløv

Fredag den 8. september klokken 20.30 anmeldte en kvinde, at flere ukendte gerningsmænd i løbet af dagen var brudt ind i hendes lejlighed på Søndergårds Allé i Måløv. Gerningsmændene skaffede sig adgang til lejligheden ved at bryde et vindue op, hvorefter de blandt andet stjal sølvbestik, iPhones og flere guldsmykker.

Gerningsmændene beskrives som: A: Mand, ca. 180-185 cm. høj og almindelig af bygning. Han var iført en kys kasket, en lys jakke, mørke bukser og sko, ligesom han havde en sort handske på sin venstre hånd.

B: Mand, ca. 180-185 cm. høj og spinkel af bygning. Han var iført en lys kasket, en mørk jakke samt mørke bukser og sko.

 

Lejlighedsindbrud i Måløv

Fredag den 8. september klokken 21 anmeldte en kvinde, at hun havde haft indbrud i sin lejlighed på Eskebjerggård i Måløv i Ballerup, hvor en ukendt gerningsmand havde brudt lejlighedens altandør op og herefter gennemrodet alle lejlighedens værelser. Ud over elektronik stjal gerningsmanden en større mængde smykker.

 

Tilbageholdt for butikstyveri

Lørdag den 9. september klokken 15.15 forsøgte en 16-årig dreng at stjæle en kasket fra en forretning på Baltorpvej i Ballerup, men blev tilbageholdt, da butikkens alarmer satte i gang, da han forlod butikken. Efterfølgende blev der fundet flere koster på drengens arbejdsplads i form af skoleudstyr og en paraply.

 

Flere indbrud

Mandag den 4. september har der været flere indbrud i området. Det første blev anmeldt omkring klokken 19, i en villa på Ejbyvej i Skovlunde. Ukendte tyve var kommet ind via badeværelsesvinduet med et koben, der var stjålet fra et redskabsskur og formentlig brugt til flere indbrud på vejen. Efter at have rodet huset igennem var tyvenengået ud gennem hoveddøren.

Omkring klokken 21.30 var der en anmeldelse om endnu et indbrud på samme vej, hvor tyven var kommet ind gennem et stuevindue. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

Endelig blev et indbrud på Lundagervej i Skovlunde anmeldt klokken 22.15. Her var tyvene kommet ind via et vindue i soverværelset. De havde også været i hele huset og var gået ud igen gennem samme vindue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *