Point mod de forsvarende mestre
fodbold Det blev til en nulløsning, da BSF og KoldingQ i det jyske tørnede sammen søndag i U18 DM. Her fik BSF sit første point i denne sæson.

BSFs hold i U18 DM Ligaen, den bedste ungdomsrække på pigesiden i dansk fodbold, leverede en flot indsats søndag, hvor man var i Kolding for at møde de forsvarende danske mestre i U18 DM i form af KoldingQ.

Trods fornuftigt spil, har det pointmæssigt været en skuffende start på sæsonen for BSF, der efter tre kampe stod noteret for 0 point. Det faktum efter meget smalle nederlag, alle med ét mål, og derfor var spændingen stor inden mødet med de forsvarende mestre.

Pigerne har løftet deres spil fra kamp til kamp, og især defensiven imponerede denne søndag i Kolding. Man modstod hjemmeholdet, og når de endelig kom igennem, var debutanten Lærke Rasmussen i målet en sikker sidste skanse.
I anden halvleg kunne BSF endda være kommet foran, men stolpen tog fra for Kolding-pigerne, og omvendt var BSFs keeper på pletten, da Kolding fik tilspillet sig en friløber. Således var 0-0 denne dag et retfærdigt resultat, men også et, som BSF pigerne kunne være glade for – og som gav smil på læben på vejen hjem.

På søndag venter en ny svær kamp, når OdenseQ kommer på besøg. Kampen spilles klokken 12.00 på stadion i Ballerup Idrætspark, og der er gratis adgang, skulle man ønske at se nogle af de største talenter i dansk kvindefodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *