Også i Skovlunde mangler der lys
Debat Ballerup Bladet bragte 22. august en stort opsat gruopvækkende artikel, hvoraf det fremgik, at nogle beboere på Baltorpvej i perioder har været uden gadelys, men kommunen var naturligvis gået i dialog, havde lagt sig fladt ned og - forstår man - nærmest arbejdet i døgndrift for at rette fejlen.

Jeg ville ønske, kommunen ville nære samme omsorg for beboerne i udkants Skovlunde, hvor vi ikke periodevis, men konstant har været uden gadelys, siden de nye lamper kom op.

Jeg har klaget ad de officielle kanaler og plottet ind, hvor mit hus ligger og meget andet overflødigt papirnusseri, men ingen dialog, ingen har lagt sig fladt ned og endnu værre, der har ikke vist sig en elektriker, og man har i øvrigt end ikke gidet svare på min henvendelse.

For mange år siden blev der lagt fliser på Skovlunde stationsplads, men de blev smidt så sjusket, at det føles som at køre på en frossen pløjemark. De er endnu ikke blevet rettet. Skal vi vente ligeså mange år på at få gadelys?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *