Nu må DF-angrebene på flygtninge stoppe
Debat Det er på ingen måde i orden, at vores nye borger, Maher Rasho, skal gå rundt og have ondt i maven på grund af de helt uantagelige og umenneskelige angreb på hans person, som kandidater fra Dansk Folkeparti i flere læserbreve har fremført her i Ballerup Bladet.

Angreb, som har været ubehagelige reaktioner på den fortælling og interviewet Ballerup Bladet bragte med overskriften ”Fra Alleppo til Ballerup”. Angreb, som i den grad har antydet mistænkeliggørelse om snyd i forhold til, at han – fra Udlændingestyrelsen – har fået meddelt flygtningsstatus. Angreb, som også har foranlediget, at DF har sendt spørgsmål til ministeren på området (Inger Støjberg).

For bedst muligt at støtte Maher og få stoppet DF-angrebene på ham er forholdene omkring hans flugt fra Syrien til Tyrkiet og her til Danmark juridisk undersøgt.

Det forholder sig – som også Maher hele tiden har fortalt – sådan, at han opholdt sig illegalt i Tyrkiet og IKKE havde nogen opholdstilladelse i landet. Det betyder, at han ikke kan sendes tilbage. Der er vores lovgivning her i Danmark heldigvis helt klar og tydelig.

Maher er stadig en rollemodel og en ny Ballerup’er, som både er aktiv med hensyn til sprogundervisning, hans uddannelse, arbejdsliv og fritidsliv her, hvor han lokalt er med omkring den nye forening ”Dialogforum for foreninger m.fl., der arbejder med integration og inklusion i Ballerup Kommune”.

Tak til Toke Solvind (Ø) for hans læserbrev i sidste uges Ballerup Bladet. Hvor er jeg bare så enig med dig i din kritik af Michael Jensen (DF). Enkeltsager har DF desværre altid elsket at kaste sig over.

Og stop så de personlige angreb. Maher har vist rigeligt af dårlige oplevelser med i sin rygsæk.

8 kommentarer om “Nu må DF-angrebene på flygtninge stoppe”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Igen er der en naivist fra Socialdemokratiet der intet har fattet, på trods af at flere læsere omhyggeligt og med langsom skrift har forklaret at dette IKKE er flygtninge det drejer sig om, men Migranter.

  Og Migranter kan sidestilles med indvandrere. Altså personer uden de rettigheder som reelle flygtninge er blevet lovet af FN, EU m.m.

  Så, Fru Ottesen: Om igen. ??
  Helt om.

 2. kim pedersen siger:

  Skal vi tage den fra udgangspunktet.
  Ikke at jeg siger han skal hjem.
  MEN har er startet med en løgn. Og skal vi se på reglerne er han IKKE flygtning efter ophold i tyrkiet og grækenland

 3. Kim Møller siger:

  Ikke flygtning. Next.

 4. Som repræsentant fra DF kan jeg roligt sige, at der er ingen DF’er der er personligt ude efter Maher.
  Maher er garanteret en rigtig hyggelig og behagelig person.
  Det handler om den politiske holdning og at Maher ikke har ret til at være her, så længe han ikke er flygtning. At man lever illegalt i Tyrkiet giver ikke ret til flygtningestatus.
  Vi kan ikke acceptere, at folk blot kommer hertil for at berige sig i vores velfærdssystem. De sociale ydelser og vores arbejdsmarked er til for herboende og ikke til folk udefra.

 5. Kirsten Terp Hansen siger:

  Han og størstedelen af dem der er kommet til Danmark er IKKE flygtninge. Kun bekvemmeligheds flygtninge. Folk der dårligt ved hvor Danmark er og tror det er en by et eller andet sted, kommer hertil, på grund af de ydelser de kan få eller rettere kræver. De er en klods om benet på den danske økonomi. Det går ud over vores egne gamle og handicappede medborgere. Hvorfor skal vi i lille Danmark forsørge hele Mellemøsten og Afrika ? Det er ikke rimeligt. Og JEG VIL IKKE VÆRE MED TIL DET MERE.

  1. det er der mange der ikke vil være med til mere, men dem på borgen har ikke læst teksten ,samt venligboer men de kan rejse med, deres land skal vi vel også bygge op , med alle de stærke unge, bliver der brug for i deres eget land, gør som polen kun kristne ind

 6. Når han har været igennem Grækenland så skulle han have søgt Asyl i dette tilfælde Grækenland og ikke rejse hele vejen igennem Europa og til sidst Danmark og hvorfor det fordi det er lettere at få flygtninge status i vores snart overfyldte Danmark.

 7. Johnny Schou siger:

  Det må snart være på tide at venstre fløjen begyndte at tænke på den rigtige dansker, der er masser af problemer i sundhedssektoren og ældreplejen, for ikke at tale om vores instutioner såsom skoler og vuggestuer, hvor det kun er opbevaring der er råd til 😡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *