LSF kom ned på jorden igen
LSF-kamp-copy-2.jpg
LSF var en tur i Herlev, hvor de mødte deres overmænd i weekenden. Foto: Privatfoto
fodbold Efter den fantastiske sejr over B93 i tirsdags så var endnu en svær opgave på dagsordenen i LSF: Ude mod topholdet Herlev.

Smørumdrengene vidste, det ville blive svært, og derfor havde cheftræner Kim Kjærsgaard valgt, at holdet skulle starte ’lavt’ – med defensiven som udgangspunkt og så tage den der fra. Det var ventet at Herlev ville komme med et højt pres – og det gjorde de så.

De havde også læst på lektien og derfor blev det lidt af en stillingskrig i første halvleg, men med spil af høj kvalitet, specielt de to forsvar spillede godt.

Først i det 37. minut blev det til noget. En Herlevspiller fik bolden udenfor feltet i siden. Han fik så (for dem) den glimrende ide at sparke på mål. Det vil sige han ”curlede” bolden helt oppe i det ene hjørne uden chance for Kim Ziegler i kassen.

Heldigvis vidste Smørumdrengene god moral og på en flot aflevering til Scott fik han sparket bolden i mål til pausestillingen 1-1.

Herlev kom toptunet ud til anden halvleg. De lagde et utroligt højt pres og LSF’erne havde virkelig svært ved at få bolden ud af deres forsvarszone, ligesom de heller ikke var særligt gode til at holde på bolden, når de endelig fik den.

Men de holdt stand til 70. minut, så gik det ikke længere. Endnu et indlæg og igen tæt under mål. Denne gang med et hovedstød og desværre måtte Ziegler overgive sig – 2-1, som også var stillingen ved slutfløjtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *