Løb for Luther
løb-i-natur-COLOURBOX-copy.jpg
Danmission arrangerer motionsløb i Smørum til fordel for kampen mod illegal skovhugst i Cambodja. Foto: Colourbox Foto: Colourbox
Motion Man kan være med til at fejre reformationsjubilæet på en anderledes måde, når Frederikssund Provsti og Danmission i samarbejde arrangerer motionsløb i Smørum den 7. oktober klokken 10.

Der er mulighed for at løbe eller gå fem kilometer for en god sag i naturskønne omgivelser ved Smørum kirke, Kirkevangen 2, 2765 Smørum. Løbet er nemlig både et motionsløb og et sponsorløb, hvor der samles ind til kampen mod illegal skovhugst i Cambodja.

»Lokale bønder i Cambodja må magtesløse se til, når internationale konsortier køber store skovarealer for at sælge det værdifulde træ til møbelproduktion i Vesten. Det går ud over de lokale bønder og deres familier, ligesom også etniske minoriteter, der lever i skoven som samlere og bønder, får ødelagt deres levebrød,« skriver Danmission, der støtter en cambodjansk NgO med at få stoppet den illegale skovhugst, ligesom Københavns Universitet også er med i projektet, som man kan læse mere om på www.konf.dk.

Inden løbet 7. oktober kan man som deltager finde en eller flere sponsorer, som vil være med til at støtte ens løb og plante træer og håb i Cambodja. Alle løbere får en særlig medalje med tryk af Lutherrosen. Tilmelding til løbet sker via www.danmission.dk/luther.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *