I ødelægger vores værdifulde natur i Sømosen
Debat Kære Helle Tiedemann. Øv, hvor er det ærgerligt, at man har planer om at bygge så tæt på Sømosen. Planer som vil ødelægge vores værdifulde natur. Naturen har brug for de fredede 40-50 meter plus al den nuværende tørre jord rundt om mosen og har i virkeligheden brug for meget mere.

Når du argumenterer for, at der med den nye bebyggelse selvfølgelig stadig vil være rigtig god plads og fine muligheder for at bruge og nyde området, tænker jeg det kun er for mennesker, hvad med dyrene/naturen?

Fordi arealerne har været udlagt i 50 år til erhverv, betyder det ikke, at områderne så absolut skal bebygges. Sker det alligevel, så er der lagt planer for at ødelægger vores værdifulde natur i Sømosen.

Du skriver også: ”Nu er der så mulighed for at bygge skønne boliger, så vi kan få liv og aktivitet ind i området”. Hvilket slags liv? Skal mosen ende med at være et gadekær? Sker det, så lægger du planer for at ødelægge vores værdifulde natur i Sømosen.

”Et spændende campusområde” med studerende, gæsteforskere og familier i nye boliger vil efter min bedste overbevisning ødelægge vores værdifulde natur i Sømosen.
Viljen til at passe på Sømosen ser ikke ud til at være stor fra kommunens side. Har nu to år i træk samlet skrald i Ballerup på skraldeopsamlingsdagen i kommunen. Fyldte to store klare affaldssække hvert år med skrald opsamlet i en radius på bare 25 meter fra fugletårnet i Sømosen. Grillbakker, flasker, dåser, cigaretpakker, plast osv.

Har anmodet kommunen om at sætte skraldespande op, specielt ved fugletårnet – to år i træk. Er blevet lovet, at der nok skulle blive sat en skraldespand op ved fugletårnet – to år i træk. Der er ikke sket noget – to år i træk.

Øget campusaktivitet med grill og øl i mosen vil nok ikke gøre mængden af skrald mindre.

Naturen kan ikke tage til genmæle. Fortsættes der ud af den tangent, du nu har lagt for dagen i dit debatindlæg uge 37, så frygter jeg for vores værdifulde natur i Sømosen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *