Hvad vil Per M. gøre ved det forebyggende arbejde?
Debat Per Mortensen skriver at respekten forsvinder, og dette går ud over vore institutioner, naturarealer m.m., der er udsat for hærværk.

Selvfølgelig har vi alle et ansvar. Forældre, bedsteforældre ja alle borgere i Ballerup kommune. Den første løsning, der faldt os ind er lokalpoliti. Men dette er desværre sparet væk.

Det er som om at hærværk, m.m. er steget kraftigt, efter at nærpolitiet blev nedlagt. Der ses aldrig eller sjældent politi i Ballerup/Skovlunde/Måløv. Hvordan foregår SSP-samarbejdet nu efter nedlæggelse af nærpolitiet? Er der overhovedet politi i SSP, der kender vores nærmiljø?

Men hvad er så løsningen? Kan vi får en bedre og saglig dialog med de unge? Mangler de unge tilbud i fritiden? Skal der være længere åbningstid i klubberne.

Måske skal kommunen inddrage de unge i de projekter, der bliver iværksat af kommunen eller andre.

Hvad har Per Mortensen tænkt sig at gøre ved det forebyggende arbejde?

1 kommentar om “Hvad vil Per M. gøre ved det forebyggende arbejde?”

 1. Per Mortensen siger:

  Tak for spørgsmålene, jeg har selv før foreslået at vi skulle have modeller ala Fulton der skule tilpasses hvor tid, evt sammen med andre kommuner og minimum med en kommune der har havn.
  Ellers har SSP arbejdet fungeret godt over bygrænserne, hvor Herlev , Gladsaxe og Ballerup arbejdede sammen med justistministeriet og socialministeriet med den tidligere SR regeringen.
  Dette samarbejde med ministerierne ophørte da der kom en ny V regering, og er heller ikke genoptaget efter VLAK regeringen kom til.
  Selv om der kom gode resultaterne i bandebekæmpelse og SSP arbejdet.
  Dog har kommunerne fortsat samarbejdet, og det er til god hjælp i SSP arbejdet.
  Klart at de unge skal have mentorer, brødre og voksne at se op til. Og det med de gode eksempler.
  Men der må jo også komme et holdnings skift, voksne med deres børn overtræder jo også regler og opfører sig dårligt i offentlige rum. Det samme sker jo også når frivillige trænere eller lærer for en overhaling af forældre, der ikke for opfyldt deres ambitioner for deres barn.
  Så det over en bred kam der skal et holdnings skift til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *