Helstøbt præstation af Ballerup BK
Ballerup-BK-Mark-Petersen.jpg
Kampens spiller, Mark Petersen, er i storform for øjeblikket. Foto: Privatfoto
fodbold Lørdag eftermiddag var Ballerup en tur i Ganløse, hvor sidste sæsons onde ånd, Slagslunde-Ganløse var værter. Fra første fløjt gik Ballerup rigtig højt op på hjemmeholdet, og det kunne de bestemt ikke lide.

Efter ti minutter fik Ballerup fuld profit af anstrengelserne. Daniel Pless og Ivan Christjansen spillede et-to omkring feltet, og Ganløse nedlagde sidstnævnte tæt under mål. Straffesparket satte Daniel Pless sikkert ind til 1-0.

Banen var hårdt medtaget af de seneste ugers vejr, men Ballerup forsøgte alligevel at spille sig igennem hjemmeholdets kæder, og det fungerede fremragende. Der manglede dog hele tiden lige det sidste, og stillingen var derfor »kun« 1-0 ved pausen.

Fra 2. halvlegs start kom Ballerup igen blæsende, og især venstrekanten med Poul Erland og Mark Petersen var fuldstændig ustyrlig. Der skulle dog gå næsten tyve minutter, inden der kom fuldt udbytte af anstrengelserne – og ikke overraskende var det Mark Petersen, som sendte 2-0 målet i kassen via en Ganløse-spiller.

Det virkede som dødsstødet, men kun fem minutter senere var den altid farlige Magnus Balling på pletten, og han fik reduceret. Ballerup gik dog ikke i panik, men fortsatte ufortrødent. Der blev derfor holdt stand, og i kampens sidste sekund fik Jakup Myjak lov at krone en flot arbejdsindsats med en scoring til slutresultatet 3-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *