Fremtidens lysregulering i Ballerup
Debat Som opfølgning på Anders Karlsson indlæg i sidste udgave omkring manglende synkronisering af lysreguleringen i Ballerup.

Her forklarer Helle Tiedemann, efter at have konsulteret de teknisk ansvarlige, at det umuligt kan laves bedre.

I et svar til mig omkring samme emne i Ballerup Bladet oplyser Helle Tiedemann mig som følger: Når vi er færdige med at ombygge boulevarden, så vil vi sørge for at synkronisere lyssignalerne på strækningen fra Ballerup og mod øst således, at det i fremtiden bliver nemmere at fange en grøn bølge.

Der er ikke noget teknisk i vejen for at synkronisere lyssignalerne, svenskerne kan godt finde ud af det. Men er viljen der ikke, bliver det selvsagt ikke til noget.

Måske kan vi få en forklaring på dette noget modsigende svar? Vil man synkronisere signalerne hurtigst muligt, eller er fremtiden ikke kommet til Ballerup endnu?

2 kommentarer om “Fremtidens lysregulering i Ballerup”

  1. Erik Gram siger:

    Synkronisering af lyssignaler har altid været et fy ord. Og bevist i kommunne som fartdæmpende foranstaltning. Prøv bare som en smagsprøve ved at køre ind i Skovlunde fra “landevejen. Så får du fornemmelsen for at du er på rette vej, nemlig til Ballerup Kommune.

  2. Det samme gælder på Fr.sundsvejen, jeg kan kører fra Ølstykke og kun standse en enkelt gang, lige til jeg når krydset ved Bispevangen, så er det stop på stop. I Ballerup kan det betale sig at øge farten, så når du de fleste lyskryds. Øv at det ikke kan betale sig at holde hastigheden. Tror ikke kommune tænker på al den forurening bilen udstøder ved at holde i tomgang, og speciel en kold dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *