Fortuna Hjørring gæster Ballerup i 3F Ligaen
fodbold To weekender uden kampe i 3F Ligaen grundet landskampspause for U19 spillerne er for BSFs vedkommende overstået, og på lørdag går det atter løs, når Fortuna kommer hele vejen fra Hjørring for at løbe på banen i Ballerup Idrætspark mod de rødklædte BSFere.

Trods den seneste tids megen fokus på kvindefodbolden omhandlende det der sker udenfor banen mellem DBU og Spillerforeningen, fortsætter kvindernes superliga, 3F Ligaen, naturligvis ufortrødent, og de lokale BSF’ere skal atter i aktion.

En svær modstander venter i form af Fortuna Hjørring, der har fået en perfekt start på sæsonen med fem sejre i fem kampe. Fortuna Hjørring er med ligaens vel nok største budget favoritter til at vinde det danske mesterskab og skal også i dette efterår spille Champions League for kvinder.

Det er derfor heller ingen hemmelighed, at BSF vil løbe på grønsværen på stadion i Ballerup Idrætspark som et klart undertippet mandskab mod nordjyderne. Trods det, så er det et BSF-hold, der er opsat på at forsøge at drille rækkens foreløbige nummer et.

BSF har siden seneste kamp fået tilgang af to nye spillere i form af Cecilia Pedersen og Simone Rydahl, der begge er kommet hjem fra Sverige, hvor de har spillet i LB07 i Damallsvenskan. Pausen er desuden blevet brugt til at træne hårdt og godt, men også til at få nogle af de småskadede spillere tilbage i fysisk topform.

I denne uge er Sarah Jankovska, Pernille Larsen og Dajan Hashemi desuden kommet hjem efter at have spillet EM-kvalifikation med det danske U19 landshold. Her blev Sarah Jankovska topscorer, ikke kun på det danske hold, men af alle fire deltagende nationer. Selvtilliden er således også boostet frem mod kampen.

Kampen mellem BSF og Fortuna Hjørring bliver spillet på lørdag klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *