Endnu en storsejr til Ballerup BK
Ballerup-BK-copy-5.jpg
Med fem mål sikrede Ballerup BK sig endnu engang sejren. Foto: Privatfoto
fodbold Søndag formiddag var Topdanmark Hallens kunstgræs for tredje kamp i streg scenen, hvor Ballerup BK skulle tage mod dagens modstander, Liria FK. Forhåbentlig er september måneds kvote for nedbør snart nået, så der igen kan spilles udendørs i Ballerup Idrætspark.

Det helt plane underlag bekom tilsyneladende begge hold godt, og der blev kampen igennem forsøgt masser af spil langs jorden, og det var generelt en seværdig omgang.

Kampen blev dog hurtigt punkteret, da Mikkel Andersen og Daniel Pless i det 18. og 19. minut scorede til først 1-0 og derefter 2-0. Begge som oplæggere til hinanden, og begge fremragende scoringer efter masser af førstegangspasninger inden for holdet.

Inden halvleg cementerede Daniel Pless sin suverænitet, og fuldendte sit hattrick med endnu to scoringer inde i boksen til stillingen 4-0 ved pausen.

I anden halvleg faldt kadencen betydeligt, selvom Ballerup BK’s erklærede mål for de sidste 45 minutter var, at køre på fuld damp. Det blev dog til en enkelt scoring for hjemmeholdet, da debutanten, Ivan Christjansen, lukkede kampen med sin scoring til 5-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *