DM-sølv til Ballerup Softballs U15-hold
softball-medaljer-i-regnvejr-copy.jpg
Det blev til en flot sølvpokal for U15-holdet fra Ballerup ved de danske mesterskaber i softball. Foto: Privatfoto
Softball Weekenden var fyldt med danske mesterskaber i juniorsoftball og alle Ballerups ungdomshold var i aktion. Lørdag gik det løs for U15 i Odense. Vejrguderne viste sig fra deres værste side for det lignede til tider mere vandpolo end softball, men kampene blev afviklet, selvom strømperne var våde.

I Ballerups pulje var også Odense og Gladsaxe. De to hold spillede uafgjort, 11-11, i første kamp og der var dermed lagt op til en spændende pulje mellem de tre hold, der havde spillet lige op i løbet af sæsonen. Ballerups første kamp var mod ærkerivalerne fra Gladsaxe og en god offensiv sikrede Ballerup en sejr på 7-5.

Efter en kort pause gik det atter løs mod Odense. Kampen bølgede frem og tilbage, og da Ballerup fik sidste chance i offensiven, førte Odense 14-11: Der skulle spares på ”outs” for at sikre mindst uafgjort. Holdet lod sig ikke nøje og fik scoret fem runs i en koncentreret indsats og løb med sejren 16-14 og hermed var finalepladsen sikret. I finalen ventede favoritterne fra Stenløse, og de vandt da også sikkert 14-5.

Søndag var både U12 og U19 i aktion – og i noget bedre vejr. U12 er et meget ungt og nyt hold. De kæmpede sig flot igennem et hårdt og langt kampprogram og scorede flere runs (point) end nogensinde før. Desværre var det ikke nok til bare en enkelt sejr. Humøret var dog stadig højt og holdet tog hjem mange erfaringer rigere.

U19 spilles i samarbejde med Gladsaxe og modstanderen i semifinalen var Stenløse, der også i denne aldersgruppe er stærke og besejrede Ballerup/Gladsaxe med 14-10. I bronzekampen tabte holdet 10-2 til Hørsholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *