BSF slog Herlev 3-2
BSF-Rasmus-Brøns.jpg
Spillerne valgte ikke overraskende Rasmus Brøns til kampens spiller. Foto: Privatfoto
fodbold I lørdagens kamp mod Herlev IF, viste de sejrsvante drenge fra BSF, at de var klar fra første fløjt.

Et massivt pres mod Herlevs mål blev etableret og allerede efter fire minutter kunne Tide servere bolden for Brøns, der sikkert scorede. Det blev starten på en uforglemmelig eftermiddag for Brøns, der var helt ustyrlig og konstant en trussel.

Det viste han igen efter otte minutters spil. Et af de flottere mål scoret i Gryden. Brøns lavede en retningsbestemt tæmning med brystet inde i feltet, uden om forsvareren. Han afsluttede fladt og hurtigt i modsatte side uden chance for Patrick Johansen i Herlev målet. 2-0 og så forventede mange sikkert, at BSF ville udbygge føringen og tage endnu en storsejr.

Herlev IF ville det dog anderledes og fik arbejdet sig ind i kampen. Allerede efter 13 minutter kom reduceringen så, og det gav Herlev spillerne mere gejst og tro på tingene.

Efter 42. minutter indkasserede Reus et gult kort for et frispark og på det efterfølgende frispark fik BSF ikke clearet bolden ordentligt og Rasmus Klenz kunne udligne.

BSF fortsatte 2. halvleg med at kværne på og skabe flere chancer. Igen med stor variation, og efter 61 minutter var det Zeder, der i højre side fik spillet sig igennem og kunne spille bolden på tværs til Brøns, der nemt kunne sætte indersiden på og scorede sit tredje mål til stillingen 3-2.

Herlev IF formåede dog i resten af kampen at skabe et pres mod BSF, så uret tikkede meget langsomt de sidste tyve minutter.

Det blev dog aldrig helt farligt foran BSF målet og Gålle tog sig af de forsøg, der kom. BSF vandt fortjent 3-2 og da de to nærmeste forfølgere (Liria FK og Herstedøster IC) begge tabte i weekendens runde, ja så fører BSF nu

Sjællandsserien med fire point ned til Allerød, der har overtaget andenpladsen.
Næste kamp for BSF er på lørdag den 30. september kl. 13.30 ude mod Herstedøster IC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *