BSF-pigerne fik hænderne fulde
fodbold Det blev ganske som forventet en hård opgave for BSF, da 3F Ligaens nummer et, Fortuna Hjørring, kom på besøg.

Kampene mod Fortuna Hjørring, der budgetmæssigt – og pt. også sportsligt – er det ypperste af dansk kvindefodbold – er sædvanligvis svære, og det var ingen undtagelse, da nordjyderne i lørdags gæstede Ballerup Idrætspark i 3F Ligaen.

BSF fik ellers en udmærket start på kampen og var rigtig godt med de første 10 minutter, men herefter begyndte gæsterne at overtage og spille sig til de første chancer. Det resulterede i et føringsmål til Fortuna Hjørring efter 20 minutter.

Hjemmeholdet svarede dog både flot og hurtigt igen. En fin aktion af Dajan Hashemi på venstre kanten endte med et skud på mål, som blev rettet af og sejlede ind bag keeperen. Udligning til 1-1 og ny tro på tingene i BSF lejren.
Fortuna Hjørring fik dog de sidste 10 minutter af 1. halvleg øget presset og fik scoret til 2-1 og få sekunder inden pausefløjt desværre også til 3-1.

I pausen fik trænerteamet og truppen snakket justeringer igennem, og man kom stærkt ud til 2. halvleg. Cirka halvvejs kunne BSF have reduceret til 3-2 ved en enkelt stor chance samt en halv mulighed, men i stedet var det nordjyderne der afgjorde kampen efter 76 minutter med en scoring til 4-1.

Herefter faldt BSF i tempo, og det blev til to unødvendige scoringer, som gjorde resultatet større end det burde være. Ikke desto mindre var Fortuna Hjørring-sejren fortjent, mens BSF kan tage et periodevist godt spil med sig videre til næste uge. Her venter to vigtige kampe – onsdag mod Brøndby IF i pokalturneringen på hjemmebane i TopDanmark Hallen, samt søndag på udebane i 3F Ligaen mod OdenseQ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *