BSF fører Sjællandsserien
BSF-HS-Truppen-copy.jpg
En flot uge med to sejre til BSF’s 1. herresenior. Foto: Privatfoto
fodbold I løbet af den seneste uge har BSF 1. herresenior spillet to turneringskampe. Den førte var onsdag hjemme mod Glostrup. Et hold som BSF altid har relativ lige kampe imod, hvilket også var tilfældet denne gang.

Glostrup bragte sig foran midt i første halvleg, og da BSF fik direkte rødt lige inden pausen, så det svært ud.
BSF kan dog dårligt huske, hvornår det senest blev til nederlag, så med den sædvanlige tålmodighed, sammenhold og et indarbejdet spilkoncept, ja så lykkedes missionen endnu engang med to mål i anden halvleg. Målene blev scoret af Jonathan Lynge Nielsen og tilbagevendte Jonas Zederkopff. Kampens spiller blev anfører Mads Randrup.

Lørdag skulle holdet så til Kalundborg, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. BSF kværnede fra start til slut, og endte med en sikker 5-0 sejr, som Kalundborg vist var tilfredse med ikke blev tocifret.

Emil Tidemand var tilbage i startopstilling efter en kortere skadesperiode og kvitterede med et flot hattrick. Herudover nettede Jonathan Lynge Nielsen på straffe og Rasmus Brøns Christensen på hovedet.

Dermed topper BSF rækken, og målsætningen har da også været oprykning helt fra start. Næste kamp er hjemme i Gryden på lørdag klokken 15.15 mod naboerne fra Herlev IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *