Ballerup bliver basketby
Basketball-copy.jpg
Der kommer masser af basketball på programmet i Ballerup Super Arena med et nyt samarbejde med Dansk Basketball Forbund.
Basketball Der kommer lidt mere basketball i Ballerup Super Arena den kommende tid. For arenaen har netop indgået en aftale med Dansk Basketball Forbund om afholdelse af landskampe de næste år. Ambitionen er endda, at Ballerup skal være fast hjemmebane for herrelandsholdet.

Samarbejdet betyder konkret, at der bliver spillet op til to landskampe om året i Ballerup Super Arena. Den første skal spilles torsdag den 28. juni, hvor der fløjtes op til EM kvalifikationskamp mod Armenien. Kampen spås til at være der, hvor puljen afgøres, så der er lagt op til et brag af en kamp.

Samarbejdet glæder chefen for Ballerup Idrætsby og Ballerup Super Arena, Ketil Folmer Christensen.
»Vi vil meget gerne afholde internationale idrætsbegivenheder i Ballerup og skabe opmærksomhed omkring den udvikling, basketball er i, med det lokale hold BMS Wolfpack som spydspids. Udover at give borgerne et brag af en oplevelse, så sikrer aftalen også, at landskampene og samarbejdet med forbundet styrker foreningsaktiviteterne omkring sporten,« siger han.

Det lokale basketballhold BMS Herlev og Wolfpack er en del af det nye samarbejde og vil bidrage med at løfte arrangementerne med frivillige kræfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *