33 medaljer til Triton
svømmere-triton.jpg
Et lille udsnit af medaljehøsten ved weekendens østdanske mesterskaber. Tritons svømmere gjorde det rigtig flot. Foto: Privatfoto
Svømning  I weekenden deltog Triton i østdanske mesterskaber, og det blev til masser af succes og klubbens brede trup af talenter vendte hjem med hele 33 medaljer fordelt til både juniorer og seniorer.

Mesterskabets første dag bød blandt andet på guld til seniorsvømmeren Frans Johansen i 400 meter fri, og i de afsluttende 4 x 200 meter fri holdkapper var damerne kun fem hundrededele fra bronzen, mens herrerne nappede tredjepladsen i deres løb.

Det blev også til en fantastisk anden dag til mesterskaberne. Tritons svømmere markerede sig i toppen hele dagen, hvor det blev til finalepladser, personlige rekorder og et hav af medaljer blandt andet endnu en bronze til herrerne i 4 x 100 meter fri.

Trotons hjemmebane, East Kilbride Badet, er pt. lukket for renovering, og det betyder at klubben byder både svømmere, trænere og forældre ekstra hårde træningsvilkår.

»Vores svømmere og trænere starter deres træningsdag allerede klokken 4 om morgenen og har gjort det siden 1. april, så det er ekstra fantastisk at være vidne til sådan en flot præstation, når man ved at alle er ved at være lidt trætte og trænger til lidt søvn,« siger klubbens stolte formand Susanne B. Fischer og fortsætter:

»Udover at vi selvfølgelig er stolte af de virkelig flotte resultater, er vi også glade for, at se at vores satsninger på eliten virker, og at vi har en meget bred trup af talenter. Det er ikke kun én svømmer der går ud og toppræsterer, men vi fordeler de flotte præstationer på mange forskellige svømmere. Det viser, at vi har det rette fokus, at vores svømmere og trænere arbejder hårdt for at nå deres målsætninger, og det er jeg rigtig stolt af.«

»Nu kan vi se frem i mod DM for hold som starter om 13 dage, og her skal vi forsvare vores plads i Svømmeligaen, samtidig med, at vi sender et hold afsted i 2. division. Med weekendens resultater i baghovedet giver det god ro i maven til se frem imod det. Meget i denne sæson handler jo om EM, som afholdes i december i Danmark. Der ser vi gerne et hav af de røde trøjer nede ved bassinkanten,« slutter formanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *