World Trade Center vil pleje netværket
WTC-Tradeday.jpg
Inspiration Der bliver både foredrag og plads til at dyrke relationerne, når World Trade Center i Ballerup inviterer til Tradeday 2017.

Der skal både plejes netværk og hygges, når World Trade Center i Ballerup den 23. august afholder WTC Tradeday i lokalerne i Borupvang 3.

Det bliver en dag med både ’show and tell’. Der vil blandt andet være besøg af foredragsholderen og kommunikationseksperten Karin Krogh, der vil give inspiration til, hvordan man kan sætte gang i sin forretning og sin personlighed ved hjælp af netværk.

Man kan også høre Jakob Elton fra Linkedinsider.dk fortælle om metoder og teknikker i B2Bsalg på Linkedin, ligesom man vil også kunne høre indlæg om dødsannoncer på nettet og hvordan man forholder sig etisk i sådan en branche samt et indlæg af direktør i LSV, Kathrine Rohde om såkaldt ’curlingledelse’.

På workshops og stande, vil man kunne møde mere end 30 forskellige virksomheder og klinikker fra en række brancher. Fælles for dem alle er, at de driver deres virksomhed fra World Trade Center i Ballerup.

Der er tilmelding til arrangementet senest mandag den 21. august og man kan høre mere om Tradeday hos Benedicte Rønje på 29468085 eller på mail br@wtcballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *