Vind billetter til Cirkus Arena
Cirkus-Arena-laura-berdino-og-heste-til-tryk-copy-1.jpg
I Cirkus Arena kan man blandt andet opleve Laura Berdino og hendes smukke, dygtige heste. Foto: Cirkus Arena
konkurrence I weekenden den 19. og 20. august kommer Cirkus Arena til Ballerup. Vind billetter til forestillingen her:

Arenas cirkusdirektør Benny Berdino skal lige til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger, da han bliver afbrudt af børnenes tv-helt Motor Mille, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét.

I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord.

Sammen kommer tilskuerne til at opleve mageløse verdensrekorder og artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer alle artisterne rundt på deres helt eget eventyr.

»I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne,« fortæller Mille, der har fået den flotte titel, instruktør, på årets forestilling i Cirkus Arena.

Læs mere om forestillingen her: Cirkus Arena til Ballerup

Vind billetter

Vi sætter 4 x 2 cirkusbilletter til Cirkus Arena på højkant. Hvis man ønsker at deltage i lodtrækningen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilke to farver har Cirkus Arenas stribede cirkustelt?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. I mailen skal du også skrive, om du ønsker at vinde billetter til forestillingen lørdag (den 19. august klokken 17.00) eller søndag (den 20. august klokken 15.30).

Sidste frist for at deltage konkurrencen er mandag den 14. august klokken 9.