Uafgjort i lokalopgør
Ballerup-BK-6.jpg
Lokalopgøret mellem Medillin og Starost endte uafgjort 1-1 efter en intens kamp. Foto: Privatfoto
fodbold I weekenden spillede Grantoften IF hold 2, også kaldet Medillin mod Ballerup BK(1) også kaldet Starost.

Medillin havde arrangeret både hoppeborg, slushice og popkorn til børnene, og til de voksne var der sandwich og juice fra den sunde foodtruck.

Kampen starter med et udebane mål, som hjemmeholdet mente var offside, men Medillin kom stærkt tilbage, efter Starosts midtbanemand lavede en meget grim tackling med knopperne først. Det gav et rødt kort og spillerne blev hurtigt tændte til at komme tilbage i kampen. Første halvleg endte dog 0-1.

Anden halvleg sad Medillin tungt på og i 76. minut fik de et straffespark og reducerede til 1-1. De sidste fem minutter af kampen var der et stort tryk på Starost-holdet, men de slap med nød og næppe og kampen endte uafgjort 1-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *