Tak til politiet
Debat Apropos bladets artikel den 21. august om tiltag i Centrumgaden.

Måske skulle politiet være hørt og deres svar modtaget, inden forvaltningen udarbejdede det fine brev + bilag, til beboerne i gågaden om de kommende ”bløde” løsninger – det har vel også kostet penge. Og beboerne blev oven i købet bedt om kommentarer til løsningerne. Spildt arbejde!

Heldigvis har politiets indgriben sparet borgerne for mange skattekroner til etablering af politikernes ”bløde” (mellem)løsning, som ingen andre med blot rimelig realitetssans kunne se muligheder i. Slutløsningen ville alligevel være pullerter. Vi skal jo huske på, at den eneste årsag til problemet er, at nogle (trods alt) få egoister med læse- og forståelsesproblemer med hensyn til skilte, mener sig i deres gode ret til at føre sig frem og trodse al anstændighed og hensyntagen til de eneste, der er i deres fulde ret til at færdes i gågaden – de gående!

Udvalgsformandens bemærkninger om, at det er meget godt, at det gik, som det gik osv. (sic!), siger en hel del om den (manglende) kvalitet, der præger den ”bløde” løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *