Skovlunde Byteater har tre nye forestillinger i støbeskeen
skovlunde-byteater-copy.jpg
Skovlunde Byteater får travlt i denne sæson med hele tre nye forestillinger de næste fem måneder. Foto: Arkivfoto.
Teater På torsdag den 10. august er der mulighed for at melde sig under fanerne hos Skovlunde Byteater, der tager hul på sæsonen med et stort infomøde for både gamle og nye medlemmer.

Skovlunde Byteater har særligt travlt dette efterår, da de står for opførelsen af hele tre – meget forskellige – stykker.

Det ene er et bestillingsstykke fra kirkerne i Ballerup Kommune i anledningen af 500 året for reformationen. Stykket hedder: ’Reformationen – Hvad kommer det mig ved?’ og handler om hvordan Luthers verdenssyn spillede og stadig spiller en rolle i dagens Danmark.

Dertil kommer årets julestykke ’Juleskibet MS Juliane af Godthåb’, som handler om skibet MS Juliane der er på rejse fra Grønland i året 1931, hvor passagerer og nisser gør overfarten til en både dramatisk og festlig affære.

Sidst men ikke mindst er årets ’Chaos-stykke’, som bliver til i en kreativ proces mellem skuespillerne og instruktøren og er baseret på den improvisation, der opstår i øveforløbet.

Da prøverne på de tre stykker alle foregår torsdage klokken 19 på Skovlunde Skole Syd, kan man kun være med i én forestilling. Mød op og hør mere ved mødet den 10. august klokken 19 i Skovlunde Kulturhus, indgang 2. Mere information kan findes på Skovlunde Byteaters hjemmeside: Skovlundebyteater.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *