Sejr til Ballerup BK i sæsonåbneren
Ballerup-Boldklub-copy.jpg
Ballerup mødte Stenløse i sæsonåbneren og hev tre point med hjem. Foto: Privatfoto
fodbold Lørdag eftermiddag sæsondebuterede Ballerup BK’s serie 3-mandskab ude mod Stenløse BK. Begge hold lagde fint fra start, men det kneb en del med at finde en medspiller i det etablerede spil for begge hold, og det langsomme og besværlige underlag gjorde også sit til, at indledningen blev lidt rodet.

Ballerup pressede dog på, og Stenløses bagkæde havde generelt svært ved, at holde udeholdet fra fadet. Især Ballerups nye angriber, Daniel Pless, var en konstant trussel for hjemmeholdets forsvar, som havde sit hyr med at holde muskelbundtet fra fadet. Efter 11 minutter kom førnævnte netop ikke frem til et indlæg, han fik dog hælen på, så bolden landede hos en helt fri Frank Nielsen, som sendte bolden op i nettaget til en 1-0 føring.

Anden halvleg blev noget mere begivenhedsrig end første. Allerede efter fem minutter bragte hjemmeholdets, Magnus Spaniel, balance i regnskabet, og udlignede til 1-1 på en omstilling. Herefter fortsatte den knap så kønne fodboldkamp uden nogen nævneværdige chancer, lige indtil Ballerup pludselig scorede til 2-1 ud af ingenting. En bold blev ikke clearet af Stenløse i tre-fire omgange, og til sidst landede den hos Frank Nielsen, som endnu en gang sendte bolden op i nettaget fra tæt hold.

Føringen holdt et kvarter, så var hjemmeholdets glimrende otter, Magnus Spaniel, igen på færde. Fra 25 meter sendte han bolden i en hård bue udenom Nicolaj Lundbjerg i Ballerup-målet, som var chanceløs på den flotte afslutning.

Efter scoringen var der igen stilstand i kampen, og det virkede lidt som om, at begge hold var tilfredse med det ene point i sæsonåbneren. Carsten Nielsen ville det dog anderledes og sendte et missil af en diagonalbold mod Max Behroozian, som køligt tog bolden ned. På sin anden berøring lagde han bolden videre til en fremstormende Henrik Christiansen, som tog et træk ind i banen og afsluttede med strakt vrist mod Stenløses mål. 3-2 til Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *