På to hjul rundt om Bastrup Sø
Bastrup-Sø-rundt-copy.jpg
Motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt skydes i gang ved Kulturhuset i Smørum og slutter på Flyvestation Værløse. Foto: Privatfoto
cykling For 25 år siden blev der for første gang arrangeret motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt. Første løb var i meget små rammer med en enkelt rute på 36 kilometer med start fra Parkskolen i Ballerup. Det blev en stor succes og i årene efter blev der udvidet med ruter på 86 og 136 kilometer.

Da Parkskolen blev nedlagt som skole, flyttede arrangementet til Kulturhuset i Smørum og ruterne skiftede længde. Målet er flyttet til Flyvestation Værløse, så løbet nu slutter med en tur op og ned ad startbanen, og opløb ved en af hangarerne.

I år afvikles Bastrup Sø Rundt søndag den 10. september. Her afholder Furesø Kommune også Store Cykeldag på flyvestationen, så der bliver masser af liv og musik i målområdet, og i anledning af fødselsdagen kommer Cykelmyggen Egon og giver opvisning i kunstcykling klokken 12.30

På dagen begynder løbet allerede klokken 8.00, hvor cyklisterne på 130 kilometerruten bliver sendt af sted. Klokken 8.30 er det så deltagerne på 90 kilometerruten, der hjuler derudaf, mens cyklisterne på 40 kilometerruten bliver sendt af sted som de sidste klokken 9.00. Alle tre starter bliver skudt af sted af Egedals borgmester Karsten Søndergaard.

Man kan tilmelde sig motionscykelløbet via hjemmesiden www.bsr.dk, hvor man også kan læse meget mere om arrangementet.

»Vi håber igen i år at se mange glade deltagere fra Ballerup, hvor holdet fra Ballerup Bodega har været med til at skabe feststemning igennem alle 25 år,« lyder det fra Gunnar Brüsch fra Motionscykelklubben BSR Cykelmotion, der står bag løbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *