Nyt tilbud til aktive seniorer
Motion Overalt i landet vokser tilslutningen til senioridræt – det gælder også i Ballerup Kommune, hvor medlemstallet i de fem foreninger, som udgør Ballerup Senioridræt vokser år for år, og dermed øges også behovet for varierede tilbud.

I Egebjerg Senioridræt, som ud over seniorgymnastik i Egebjerghallen, har rigtig mange tilbud i Aktiv Center Ballerup på Rolighedsvej, vil man i den kommende sæson starte en ny aktivitet kaldet ’sved på panden’, hvor udfordringerne bliver større end på de øvrige fem gymnastikhold.

Her vil instruktør Anne Eyrich, sørge for at deltagerne – akkompagneret af god musik – får både pulsen og konditallet op. Selvfølgelig tilpasset holdet og den enkelte deltager.

Alle foreningens aktiviteter er for både mænd og kvinder, men mændene er helt klart i undertal, og derfor håber foreningens formand Lise Riise, at den nye aktivitet vil lokke flere mænd op af stolene. For det er vigtigt, at seniorer holder sig i gang – det styrker livskvaliteten, ikke mindst hvis det suppleres med socialt samvær, hvilket foreningen vægter højt,

Derfor er der – fortæller Lise Riise – mulighed for at holdet kan supplere aktiviteten med forskelligt boldspil i hallen og en god snak over en kop kaffe i den hyggelige kaffestue.

Det nye hold starter torsdag den 7. september klokken 13 til 14.15 og i hele september er interesserede velkomne til at få en prøvetime. Lise Riise kan kontaktes på 2988 1940 / lise@riise.org.

Se foreningens samlede program på www.senioridraet-balk.dk/egebjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *