Nederlag trods flot BSF-spil
BSF-fodbold-1.jpg
BSF-kvinderne spillede forrygende i ugens kampe i 3F-ligaen, men det endte alligevel med to knebne nederlag. Foto: Privatfoto
fodbold Trods gode præstationer, blev det desværre ikke til point for BSFs hold i kvindernes 3F Ligaen, i den forgangne uge. Tirsdag aften skulle BSF op imod den lokale rival fra Brøndby, der normalt i 3F Ligaen er BSFs overmagt.

Holdet leverede dog den bedste indsats i mange år mod de blå/gule fra Vestegnen, og endda så godt, at alle spillere samt trænerteam efter kampen havde følelsen af, at det skulle være blevet til point. Desværre lykkedes det ikke, da Brøndby hev en 2-1 sejr i land på hjemmebane.

Tanya Arngrimsen bragte ellers BSF foran med 1-0 i 1. halvleg, men Brøndbys Maria ”Mini” Hovmark gjorde det onde ved BSF i 2. halvleg, hvor hun scorede to mål og dermed fik vendt kampen.

Lørdag skulle BSF forsøge at rejse sig, da turen gik til Kolding, hvor endnu et stærkt hold, KoldingQ, ventede. BSF var undertippede bos bookmakerne, men Thomas Maales tropper bød atter op til dans og viste, at det er et hold som alle de andre i rækken skal tage seriøst.

Opgøret var meget jævnbyrdigt med BSF som spilstyrende det meste af tiden. Det lignede længe en uafgjort efter en scoring af begge hold, men med få minutter tilbage lykkedes det for KoldingQ at score til 2-1, hvilket var en spand kold vand i hovedet på BSF inden hjemturen.

De tætte kampe og ikke mindst de flotte præstationer på banen, lover trods nederlagene godt inden lørdagens kamp på udebane mod Varde IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *