Måløv Cup – nu også med damer
Måløv-Cup-2016-vindere-lundtofte-copy.jpg
Sidste år vandt Lundtofte BK, men hvor mon pokalerne havner i år, når de lokale hold tørner sammen i lokal-turneringen Måløv Cup 2017? Foto: Arkivfoto
fodbold Årets Måløv Cup bliver større end nogensinde. I år er der nemlig både herresenior, kvindesenior og ungdomshold med i turneringen.

Sæsonstarten er lige om hjørnet og det markeres som altid med den traditionsrige Måløv Cup, der i år finder sted i dagene 8., 10. og 12. august.

»Vi er enorm stolte over at Måløv Cup stadig holder vand, og er en helt naturlig del af sæsonforberedelserne for mange lokale hold. Turneringen er blevet en institution, og jeg vil gerne sende en kærlig tanke til Bent Larsen der stod fadder til denne turnering helt tilbage i 1982, det var rigtig godt set af Bent,« siger Måløv Boldklubs formand, Brian Rasmussen.

Som noget nyt vil der i år blive spillet tirsdag, torsdag og lørdag, så programmet er lidt anderledes end de foregående år. Strukturen er ændret efter ønske fra klubberne.

En anden nyhed er, at der i år også være en turnering for Kvindesenior.

»Vi er rigtig glade for at kvindesenior også vil være med i denne turnering. Det betyder rigtig meget for os som klub, at der bliver bygget bro mellem herrerne og kvinderne,« siger Brian Rasmussen.

Om lørdagen bliver der virkelig knald på, når ungdomsholdene også skal spille.

»Vores U10 trænerteam med Casper Roland i spidsen har virkelig gjort et flot stykke arbejde med at få ungdomsturneringen på plads, så jeg håber at mange lokale folk vil kigge forbi Måløv Idrætspark, og støtte op om arrangementet,« lyder det fra Brian Rasmussen.

Der er naturligvis gratis entré, og Club12 søger for både kolde og varme fristelser, så der er ingen undskyldningen for ikke at kigge forbi, lyder opfordringen

Program, resultater og stillinger kan ses på www.facebook.com/maaloevcup

 

Faktaboks: De deltager

Herresenior: Måløv BK, BSF, LSF, Grantoftens IF, Ballerup BK, B.1973 Herlev, Hareskov IF og Lundtofte BK.

Kvindesenior: Måløv BK, BSF, Bella1973, Frederikssund IK

U10: 19 mere eller mindre lokale hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *