LSF-nulløsning mod Fredensborg
fodbold Der stod et plankeværk i vejen denne dejlige sommerlørdag på Sydbank Arena i form at Fredensborgs målmand Christoffer Ringø da LSF mødte Fredensborg.

Allerede i det 2. minut kom Fredensborg fri og kun en stor redning af Pumaen i kassen forhindrede en scoring. Herefter tog LSF fuldstændig over.

I det 15. minut kom Benjamin Madsen fri i højre side og lagde bolden perfekt i hjemmeholdets bagrum og her kom ”JJ” stormende til. Han headede til bolden fra et par meter, men igen kom målmanden i vejen.

Sådan fortsatte det og i det 32. minut havde gæsterne armene oppe, havde hejst flaget og meget mere. Morten ”Messi” drev bolden frem og han trykkede af. Bolden var på vej helt op i krydset, men helt utroligt nåede ”plankeværket” at få hånden på – den bedste redning i mange år på Sydbank Arena.

Det var en livlig kamp og Fredensborg var hele tiden farlige på omstillingen – kombineret med god fodbold – blandt andet et hovedstød, der ramte tværribben.

Endvidere et godt opspil hvor der blev trykket af og LSF måtte redde på stregen. Jo – der skete noget i begge ender i en meget underholdende kamp.

Det bølgede frem og tilbage og de sidste kræfter blev sat ind. Indskiftede Holden fik en bold vippet over målmanden, men også forbi og man måtte vente helt til sidste på den store chance. Et godt opspil betød en bold lidt tilbage i feltet.

Her stod den indskiftede Mathias Kjærulff og han ramte bolden, men desværre kom en Fredensborgspiller på tværs og fik afværget og derfor endte det som en nulløsning, der var langt mere spændende end resultatet viste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *