Lokale kunstnere slår atelierdørerne op
bne-atelierdøre-1-copy.jpg
Når der er ’åbne atelierdøre’ hos kunstnerne fra Kunst i Midten kan man blandt andet besøge Lene Astrups værksted på Brandmosevej 28 og få en snak om hendes værker, metoder og inspiration. Foto: Privatfoto
Kunst I weekenden 26.-27. august er der åbne atelierdøre hos en række lokale kunstnere, hvor man kan gå på opdagelse i deres forskellige kunstuniverser.

Snart er det igen tid til den store årlige weekend med åbne atelierdøre hos en masse kunstnere i lokalområdet.

Det er kunstforeningen Kunst i Midten, der står bag arrangementet, hvor man over to dage kan besøge alle de kunstnere man har lyst til og se nærmere på deres værksteder, værker og arbejdsmetoder.

Kunst i Midten dækker både Furesø, Egedal og Ballerup Kommuner, så man kan komme vidt omkring på sin egen selvvalgte ’kunstrute’. I år har hele 35 kunstnere sagt ja til at åbne dørene i weekenden den 26. og 27. august – begge dage fra 10 til 17.

Mange lokale kunstnere

Foreningen håber at arrangementet kan være med til at udbrede kunsten til så mange som muligt og vil samtidig gøre opmærksom på alle de dygtige professionelle- og fritidskunstnere, som findes i lokalområdet.

I Ballerup-området kan man blandt andet kigge indenfor hos billedkunstner Lene Astrup eller billed- og smykkekunstner Toni Winquist. Man kan også slå et smut forbi Skovlunde og se Hanne Wesths malerier eller tage på rundtur i Måløv og Jonstrup, hvor der er rigtig mange kunstnere, der slår dørene op.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Man kan se alle deltagende kunstnere på www.kunstimidten.dk og planlægge sin rute ud fra det.

Hvis man besøger mindst seks adresser i løbet af weekenden kan man desuden deltage i en konkurrence, hvor der udloddes to gavekort på 1000 kroner, som kan bruges hos én af de kunstnere, der er med i årets åbne atelierdøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *