Intenst og uafgjort for Ballerup BK
fodbold Det var godt nok vildt søndag formiddag, men knap så kønt, da Ballerup BK stødte sammen med Mladost IF.

Målene faldt i en lind strøm fra kampens start, og da der var spillet 31 minutter stod det 3-2 til Ballerup. Det mindede mest af alt om den åbne slagudveksling, som Mayweather og McGregor havde leveret natten til søndag, uden sammenligning i øvrigt.

Det var i det hele taget ikke en særligt velspillet kamp, og især Ballerup fraveg lidt for ofte fra konceptet, og spillede meget direkte. Det blev heller ikke gjort nemmere af, at kortene fløj op af dommerens lomme – fire til Ballerup og to til Mladost blev det til.

Rytmen forsvandt, brokkerierne tog over og i sidste ende endte det med uafgjort 3-3. Begge hold kunne have vundet, og begge hold er nok både tilfredse og skuffede over resultatet. Målscorere for Ballerup BK var Daniel Pless med to mål og Thomas Carlsson med et enkelt. Kevin Fejer scorede alle tre mål for Mladost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *