Fortsat fald i ledigheden
Debat Vidste du at antallet af borgere på offentlig forsørgelse er faldet med 420 borgere siden 2015 og hele 820 borgere siden 2013? Vidste du at antallet af unge under 30 år på offentlig forsørgelse er faldet med henholdsvis 25 og 45 borgere i 2015 og 2016?

Ballerup Kommune har en god udvikling indenfor både erhverv og beskæftigelse – dette kan også læses af den seneste ledighedsstatistik, der viser at ledigheden i Ballerup Kommune (BK) er på knap. 3,7 procent (lavere end i hele landet og Region Hovedstaden) og vores erhvervsundersøgelser, der bekræfter den generelle tilfredshed med både kommunen og vores medarbejdere.

Vi er dog langt fra i mål, da vi løbende også bliver klogere på områder og indsatser, der kan gøres bedre eller anderledes.

Et område, hvor der er negativ udvikling, er sygedagpengeområdet, som vi har opprioriteret og et andet område er byggesagsområdet, som vi ligeledes opprioriterer blot for at nævne nogle.
Vi lytter naturligvis også til hvordan vores borgere og virksomheder oplever samarbejdet med BK.

En ting er vores borger- og virksomhedsundersøgelser, en anden ting er den direkte kontakt med de berørte, hvorfor jeg vil opfordre til at række ud til os, såfremt der er områder, som vi har indflydelse til at gøre noget ved.

Vi tror på at et job bidrager ikke kun økonomisk men også socialt, da det inkluderer vores borgere i det brede fælleskab og dermed også et mere meningsfyldt liv, som vores børn og unge også kan se op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *