En duft af pony
Ridecamp-1-copy-1.jpg
De små ryttere fik bedre og bedre styr på ponyerne i løbet af ridecampen, hvor de også lærte at strigle og lægge saddel og hovedtøj på ponyerne. Foto: Jørgen Lund
ridning For tredje år i træk holdt Ledøje-Smørum Rideskole og Vestskovens Rideklub ridecamp for børn i sidste uge.

Her lærte børnene en masse om, hvordan man omgås, strigler og lægger saddel og hovedtøj på en pony. De skulle naturligvis også lære at ride lidt – noget som de mange nybegyndere havde set frem til.

Fra start var der ikke helt ’trækkere’ nok, så flere ponyer med børn på ryggen traskede bare rundt i hver deres retning i det godt fyldte ridehus. Men hurtigt kom der lidt mere træk-hjælp, så alle børn på de første hold blev trukket – og så gik ponyerne i samme retning.

»Efterhånden som ugen gik, blev børnene dygtigere. Fredag holdt vi stævne, hvor forældrene var indbudt. Der var sket en gevaldig udvikling af børnene, og de gik til opgaven med stor iver og stolthed. Der blev delt rosetter ud til vinderne, og alle fik et diplom med hjem. Vi havde en dejlig uge, og er rigtig stolte af børnene,« fortæller Lena Willum fra Ledøje-Smørum og Vestskovens Rideklub.

Ridecampen var en del af sommerferieaktiviteterne for børn i Egedal Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *