Det ruller stadig i Centrumgaden
debat Og de kører, og de kører, og de kører, og de kører - og af og til dytter de af de gående, der har formastet sig ind på Ballerups længste gågade.

Det er jo valgår, så nu skal der så sandelig handles på borgernes utilfredshed. Nu kommer der spærringer og nye skilte, og kan vi samtidig genere gadens erhvervsdrivende med andre fjollerier, så gør vi selvfølgelig også det.

De foreslåede løsninger fra kommunen side er naive og uigennemtænkte og ligesom de opstillede, gyselige baderinge (er de midlertidige?) og blomsterkummerne (hvad skal der ske med dem uden for blomstersæsonen?) vil de med garanti ikke have den store effekt. Til gengæld vil de koste kassen og pengene vil være spildt efter ganske kort tid.

Det, der sker, er ligesom hos Storm P.: ”Lad os gøre noget – ja, lad os tage nogle dybe knæbøjninger!” Det er uden relevans og sammenhæng og utvivlsomt virkningsløst.

1 kommentar om “Det ruller stadig i Centrumgaden”

  1. Jesper Mohr siger:

    Er ganske enig – de tiltag der er lavet har overhovedet ikke hjulpet – jeg var ved at blive klippet af en varevogn der kørte MEGET hurtigt i forhold til at det er en gågade – da jeg var på vej på biblioteket. Føreren snakkede desuden i mobiltelefon.

    Forstår ikke helt pointen med de der baderinge – de spærrer ikke for noget og generer jo ikke bilisterne på nogen som helst måde.

    Det er ikke særlig effektiv behandling – men jeg forstår godt man ønskede at prøve en billigere løsning før man kaster sig over pullerter – men nu er man altså nødt til at indse at tiden er inde til at sætte de pullerter op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *