De to troubadourer synger muntre viser
To-Troubadourer-620x316-copy.jpg
To Troubadourer - også kendt som Britt og Almer Simonsen - underholder med viser med bid og humor på Kirketorvet i Ballerup på søndag. Foto: PR foto
koncert Søndag den 6. august er det tid til femte - og næstsidste - koncert i rækken af ’Musik i Byen’.

Igen er det Kirketorvet i Ballerup, der lægger scene til koncerten, som denne søndag bliver med viseduen ’To Troubadourer’

Britt og Almer Simonsen synger viser med gode historier. Kort sagt: viser med ”bid” og humor. Deres musikstil og valg af viser er baseret på den inspiration, parret får ved at deltage i visetræf og festivaler i hele Norden.

De synger helst tekster, der er skrevet med et glimt i øjet og gerne med en smule ironi.
Parret har optrådt på utallige små festivaler rundt omkring i Danmark, Sverige og Norge. Det er blevet til ikke mindre end fire albums i løbet af karrieren.

Begge har i øvrigt været meget aktive i Visens Venner. Britt var med til at stifte afdelingen i Ballerup, hvor hun stadig er formand. Almer var med til at stifte Visens Venner i Helsingør, hvor han var formand igennem 11 år.

Koncerten i Ballerup er ganske gratis og foregår på Kirketrovet fra klokken 15 til 17. I tilfælde af regn flytter musikken indenfor i Baghuset på Sct. Jacobsvej 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *