BSF tog hul på 3F Ligaen med en sejr
BSF-VB-copy.jpg
Vejle Boldklub var på besøg i Ballerup Idrætspark, da BSF-pigerne tog hul på 3F Ligaen med en 1-0 sejr. Foto: Privatfoto
fodbold Kvindernes superliga, 3F Ligaen, begyndte for BSFs vedkommende i lørdags, da Vejle Boldklub gæstede stadion i Ballerup Idrætspark. Det blev en ensidig kamp med BSF-dominans.

De rødklædte Ballerup-Skovlunde piger kom stærkt ud til kampen og satte sig på kampen fra start, hvor der også blev skabt adskillige muligheder. Heldigvis for premierenerverne skulle der også kun gå et kvarter, før bolden lå i nettet bag Vejles målmand.

Efter et flot opspil i BSFs højre side, endte bolden hos Michelle Madsen, der prikkede den videre til nytilkomne Amalie Thestrup. Hun lagde den sikkert i målet, og således en scoring af Thestrup i hendes officielle debut for BSF – i øvrigt mod hendes forhenværende klub.

I første halvleg havde hjemmeholdet adskillige chancer for at lukke kampen. Spillet var godt og måden man kom til chancerne på skabte stor tilfredshed, men afslutningerne manglede kvalitet, og flere store chancer blev brændt på det skammeligste. Således stod den 1-0 ved pausefløjt.

Trods en god start på anden halvleg, hvor BSF pressede på fra start, faldt tempoet langsomt ud af holdet, og den sidste halve time blev en rodet og knap så seværdig affære som den første time. Vejlegenserne havde dog fortsat ikke held med at etablere et pres, og således endte det med en 1-0 sejr til BSF.

»Det var dejligt at få scoret og få hul på bylden for BSF i min første officielle kamp. Vi har en ambition om at komme med i medaljeslutspillet, og skal vi det, skal vi tage point fra et hold som Vejle, så det var en vigtig kamp, og vi er meget glade for at være kommet godt ud af første kamp i sæsonen,« sagde målscorer Amalie Thestrup efter kampen.

Over 200 tilskuere overværede kampen i Ballerup Idrætspark mod Vejle. Tirsdag aften spiller BSF udekamp mod Brøndby IF i 3F Ligaen, mens man lørdag skal en tur til Kolding for at spille tredje turneringskamp på syv dage i et hårdt opstartsprogram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *