Æresgrad til Ballerup-kæmper
Taekwondo-2.jpg
Niels Loudrup har fået æresgraden 4. Dan i Taekwondo. Han begyndte som 51-årig og har siden kæmpet sig op i graderne. Foto: Privatfoto
taekwondo I 25 år har Niels Loudrup fra Ballerup taget den lange vej fra hjemmet til Herfølge for at træne sin yndlingssport - taekwondo. Nu har han fået en æresgrad, hvor han under en højtidelig reception fik tildelt det sorte bælte af 4. Dan af den koreanske stormester Dr. Shin Boo Young, der er 9. Dan.

At få en 4. Dan er i sig selv en stor bedrift inden for den koreanske kampsport, men at den tildeles en 76-årig kæmper er endnu mere spektakulært.

Niels Loudrup begyndte først at dyrke taekwondo da han var 51 år og var en af de første, der startede på Herfølge Taekwondo Skoles voksenhold.

Siden har han slidt, kæmpet og svedt sig op gennem graderne og er nu altså udnævnt til 4. Dan.
Niels har i øvrigt igennem årene trænet sammen med sin søn Jimmy, svigerdatteren Sarah og børnebørnene Samson og Benjamin, der alle er sortbælter i klubben. At tre generationer er sortbælter, endda i samme klub er også ret usædvanligt.

Udover at have tilkæmpet sig det sorte bælte, har Niels Loudrup også lagt et stort arbejde i klubben og har hjulpet både elever og instruktører gennem årene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *