4-3-nederlag til LSF
LSF-copy-3.jpg
LSF mødte Kastrup på Amager og lagde godt fra start, men måtte se sig indhentet i anden halvleg. Foto: Privatfoto
fodbold Med en noget anderledes opstilling mødte LSF-spillerne Kastrup på Amager sidste lørdag. Fra start blev LSF virkelig sat under pres, Kastrup ville vinde den kamp - det var tydeligt. Men i det syvende minut fik Emil den geniale ide at sparke en af sine berømte diagonaler til en helt fri Benjamin, der resolut satte bolden i kassen.

I det 30. minut blev en lang bold sparket frem fra målmanden, snittet videre til en helt fri Benjamin, som scorede til 2-0 i den tomme kasse.

Når det er sagt, så spillede LSF ikke super godt. Afleveringerne blev sløset væk og det aggressive Kastruphold sad på det meste. LSF var lidt kyste og tog ikke kampene op, og det betød at de hele tiden kom til at halte efter.

I det 40. minut scorede Kastrup. En tabt bold på midten, en omstilling, og så lå bolden i kassen.
Ved starten på anden halvleg var LSF slet ikke klar – og det udnyttede Kastrup til fulde. Et hjørnespark i det 48. minut blev sparket direkte i kassen og i det 52. minut fik Kastrup en omstilling, og så stod det fortjent 3-2 til dem.

Nu vågnede LSF op og spillet blev mere lige. I det 70. minut indtraf så kampens afgørelse. Scott blev spillet i dybden og fik bolden over målmanden og i mål, men der blev fløjtet for offside. Kastrup tog frisparket hurtigt og sparkede bolden i LSF’s bagrum – og igen fik de bolden over kanten og på tværs, og så stod det 4-2.

I det 85. minut tog Scott sagen i egen hånd og driblede sig til en målchance og den scorede han på. 4-3 til Kastrup, som også blev kampens endelige resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *