Vind actionfilmen ’John Wick – Chapter 2’
johnwick2.jpg
Keanu Reeves er tilbage som lejemorderen John Wick. Foto: Nordisk Film
konkurrence Der er en actionfilm af de hårdtslående på spil i denne udgave af Ballerup Bladets DVD-konkurrence, hvor det er filmen ’John Wick - Chapter 2’, der er på spil.

Filmen har Keanu Reeves i hovedrollen som den legendariske lejemorder John Wick, der egentlig er gået på pension. Men et ubrydeligt løfte bringer ham tilbage på banen og han skal udføre et sidste mord på en gammel ven i Rom.

Attentatet i Rom bliver dog ikke det sidste og snart vender hele sammenslutningen af lejemordere sig imod John, der ikke kan stole på nogen længere.

Det bliver en hæsblæsende og dramatisk affære med spænding og smæk for hver en skilling.

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi fire eksemplarer af filmen på dvd. Du kan deltage i konkurrencen om ’John Wick – Chapter 2’ ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Keanu Reeves har haft mange store roller – blandt andet spillede han hackeren ‘Neo’ i en film fra 1999. Hvad hed den film?

Send svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 7. august klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.