Tricktyve på spil i både Ballerup og Skovlunde
Politiets-uniformsjakke_foto_Rigspolitiet.jpg
Arkivfoto Foto: Rigspolitiet
politi Fredag og lørdag i sidste uge var der igen en gruppe tricktyve, der havde held med at narre smykker fra folk på åben gade.

Fredag den 28. juli omkring klokken 9.30 gik det ud over en 82-årig kvinde på Hold-an Vej i Ballerup. Hun stod og ventede på bussen, da hun blev kaldt hen til en sort personbil, hvori der sad en mand og to kvinder. Den ene kvinde viste den 82-årige nogle smykker og forsøgte at hænge en guldhalskæde om halsen på hende, mens hun spurgte om vej til Herlev Hospital.

Først senere, da den 82-årige sad i bussen, opdagede hun, at hendes guldhalskæde var væk.

Der er ikke noget signalement af manden i bilen, men de to kvinder beskrives som østeuropæiske, begge med kort, brunt hår. Den ene omkring 40-45 år, den anden 60-65. Kvinden, der talte med den 82-årige, talte dansk med accent.

Igen i Skovlunde

Dagen efter klokken 11.15 skete et lignende tricktyveri foran Aldi i Skovlunde Centret. Her blev en 77-årig kvinde antastet af to mænd og to kvinder i bil.

De rullede vinduet ned og spurgte om vej til Glostrup Hospital. Den 77-årige forklarede vejen, hvorefter den ene kvinde i bilen sagde, at den 77-årige skulle have en guldhalskæde som tak.

Den 77-årige sagde nej tak til kæden, men kvinden i bilen forsøgte alligevel at hænge den om halsen på hende. Pludselig kørte bilen fra stedet, og den 77-årige opdagede at hendes egen guldhalskæde var væk.

Der er ikke noget signalement af mændene i bilen, men kvinderne beskrives begge som sydlandske, cirka 50-55 år og med tørklæder på hovedet. Den ene var kraftig, den anden havde dårlige tænder, lyder det ifølge Vestegnens Politi, som kan kontaktes med yderligere oplysninger i sagerne på telefon 43 86 14 48.

1 kommentar om “Tricktyve på spil i både Ballerup og Skovlunde”

  1. Daniel siger:

    Det er så øv når disse ting sker, jeg håber at det hele bliver opklaret.

    Det må bestemt ikke være rart på nogen måder, at opleve sådan en situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *