Talent på Kirketorvet
sebastiandahl.jpg
Årets Talent Sebastian Dahl giver koncert på Kirketorvet i Ballerup søndag den 30. juli klokken 15. Foto: PR foto
koncert Sebastian Dahl er en 20-årig singer-songwriter, som lever og ånder for musikken, og som i 2016 vandt Talentprisen i Ballerup Kommune. Søndag den 30. juli klokken 15 kan man høre ham, når han spiller på Kirketorvet i Ballerup.

Sebastian Dahl har i de seneste to år spillet utallige koncerter, på både store og små scener, arbejdet med tonsvis af professionelle branchefolk. Det er sket, efter han i 2016 var en del af projekt ’Mere Monitor’, som gav ham kontakterne, motivationen og midlerne til forfølge en karriere indenfor musik. Han har desuden været en del af det team bag UNICEF støttenummeret 2017.

’Mere Monitor’ deltagelsen førte i maj til offentliggørelsen af hans første selvproduceret single: ’Without You’ med tilhørende musikvideo. Sangen som sætter fokus på det at miste og savne nogen. Dét at miste eller savne kan være svært at få snakket om, og Sebastian håber derfor med sin single, at få sat nogle tanker i gang hos sine medmennesker.

Man kan opleve Sebastian på søndag, når der igen er ‘Musik i Byen’ på Kirketorvet i Ballerup. Det er ganske gratis og begynder klokken 15. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *