Tak til bestyrelsen
Debat Tak til afdelingsbestyrelsen i Blokhaven for åbenhed, og i særdeleshed forbindelse med centerprojektet.

Hvad enten det gælder salg af et område med parkeringspladser eller hvad det kunne være, og tak for det. Til gengæld ærgrer det mig, at man ansætter en ny M/K som gårdmand. Uden at os som bor Blokhaven hørt så meget som et pip om at hun er startet som gårdmand.

1 kommentar om “Tak til bestyrelsen”

  1. Jens Ramm siger:

    Vi er en gruppe beboer her i Blokhaven som er lige så forundret som Maja er over at der tilsyneladende lande er blevet ansat en uden vi som bebor er blevet informeret om dette, nu er jeg blevet forvirret på et højere pladen, hun siger et og tager andre i AAB til indtægt når hun påpeger et eller andet som hun ikke er helt tilfreds med. Når vi b eder pågældende medarbejder, som hun har taget til indtægt i AABS administration, om hjælp til få braget det hun i orden, vi for at vide det har jeg aldrig sat, eller det modsatte ad hvad hun sagt . Nu kunne det være rat at vide om det er henses, de øvrige gårdmænd, Afdelingens bestyrelsen eller AABS administrations ord der er ”lov” her i Blokhaven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *