Socialdemokratisk zig-zag
Debat Socialdemokratiets Helle Tiedemann har i de seneste måneder i Ballerup Bladet ført lidt af en zigzagkurs med hensyn til at finde en løsning på problemet med biler i gågaden.

Sidst vi så zigzag var da Helle udtalte at hun ikke ville tillade at man kunne bygge i højden ved World Trade Center i Ballerup – der har vi nu, til Venstres tilfredshed, bredt i kommunalbestyrelsen lavet et lokalplansforslag, der tillader byggeri i 15 etagers højde.

Med hensyn til gågaden så foreslår Helle først i Ballerup Bladet den 23/5 en ændring af skiltningen og at få aktiveret den kommunale parkeringsvagt. Så skriver Helle den 6/6 at hun mangler en god løsning og at renoveringen af bymidten er en forhindring for en hurtig løsning.

Den 13/6 skriver Helle så, at der bør opstilles chikaner på gågaden i form af store plantekummer.

Man kan se på billederne i Ballerup Bladet den 13/6 og 27/6 at der er rigelig plads til at vende biler, så vi tror i Venstre Ballerup ikke på en løsning alene med blomsterkummer der lukker af i den ene ende af en gågadestrækning.

Venstre i Ballerup skrev i Ballerup Bladet den 20/6, at vi foreslår en pullert løsning og vi har hele tiden ment, at der skulle nogle fysiske ændringer til for at stoppe den unødige trafik i Centrumgaden. Samme uge kunne vi læse at Vestegnens Politi vil øge deres tilstedeværelse i området samt at de umiddelbart er positive over for en pullert løsning. Tak til politikommissær Lars Lypart for den melding!

Med Socialdemokratiets zigzagkurs undrer det mig at Helle Tiedemann i Ballerup Bladet den 27/6 skriver at ”det glædelige er at Venstre nu melder ud, at de også er med …”. Vi har været klar hele tiden, det er vist Socialdemokratiet der først nu ”er med” på en løsning med pullerter!

Vi ser i Venstre Ballerups gruppe frem til at finde økonomien og hvis muligt få udført løsningen i år

3 kommentarer om “Socialdemokratisk zig-zag”

 1. Helle Tiedemann siger:

  Ja man mærker valget nærme sig Christian. Jeg kan kun ryste på hovedet og sige pyt! Korrekt at jeg ønsker lidt zigzag kurs i gågaden eller andet som virker. Jeg vil såmænd bare have en løsning som holder. Du skrev i sidste uge at Venstre ville ha gågadeløsning ned til budget 2018 og det er da dejligt at Venstre nu tager imod vores invitation om at lave en løsning allerede i år. Derfor siger jeg tak på socialdemokratiets vegne. Jeg håber at vi kan nikke til forslaget allerede i denne uge. Nu zigzagger jeg lidt igen, for jeg vil ha den helt rigtige løsning så lukning midt i gaden og pullerter det er det ikke. Jeg har det faktisk godt med at der kommer flere forslag undervejs, det tyder på at der arbejdes på sagen.
  Korrekt at jeg da ikke drømmer våde drømme om højhuse i kommunen men jeg må erkende at hvis der skal bygges mere i Lautrup, og det skal der for at fastholde vores position og for at tiltrække nye virksomheder, ja så skal vi i højden. Det er jo altid en afvejning og ind imellem må man gå på kompromis.
  Velkommen til valgkampen 2017

 2. Ove Ginness siger:

  Intetsigende ordskvalder – når den ene af de to kombattanter er i zig, er den anden i zag, så det kommer der ikke nogen løsning ud af.

  Forsøget på venskabeligt drilleri er nærmest rørende naivt – og fører heller ikke noget konstruktivt med sig i forhold til en aktuel reduktion af ulovlig biltrafik, ulovlig knallert og motorcykelkørsel samt ulovlig parkering.

 3. Daniel siger:

  i stedet for at snakke om tingene så tag et ansvar og gør noget ved problemet.

  har givet jer flere valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *