Så er det kræmmertid igen
kræmmerfest-16-2015.jpg
Der bliver igen gang i festivalpladsen, når Ballerup Kræmmerfestival 2017 går i gang fredag. Man vil atter kunne opleve lastbiler, kræmmerboder, tivoli og naturligvis musik og hygge for alle. Foto: Arkivfoto.
Festligt I den kommende weekend slås portene atter op for en af områdets store attraktioner - Ballerup Kræmmerfestival.

Det er en af de helt store lokale tilløbsstykker og successen fortsætter ufortrødent. Uanset vejret, så strømmer folk til Ballerup Kræmmerfestival ved Harrestrup og i den kommende weekend er der igen budt op til fest og halløj på festivalpladsen.

Det hele skydes i gang fredag den 21. juli, hvor der er officiel åbning klokken 15, når borgmester Jesper Würtzen (A) holder åbningstalen.

Derefter er der de kommende tre dage gang i løjerne.
Man kan selvfølgelig prøve Kim Larsens Tivoli alle dagene ligesom alle kræmmerstaderne åbner for gode tilbud på alt, man ikke troede, man manglede.

Men der vil selvfølgelig også være masser af hygge og ikke mindst musik i alle dagene.
Fredag vil man blandt andet kunne opleve Rubber Band, Birthe Kjær og Feel Good Band og ikke mindst Shubi og not Shubi, der slutter fredag aften af.

Trucks og musik

Lørdag dukker de traditionelle lastbiler op og hele dagen vil man kunne opleve de store truckere på pladsen og selvfølgelig den berømte damefrokost for dem, som har sikret sig billet.

Man vil kunne få gratis ansigtsmaling, opleve kræmmergudstjeneste og så vil der være gang i musikken hele dagen.

Her vil hovednavnene i festivalteltet være Smokie Jam og Peter Belli, der er på sin afskedsturne. Festivalteltet lukker lørdag med coverbandet The Time Machine, hvor man kan høre en række hits fra tre årtier. Så der er i den grad lagt op til fest.

Søndag er den stille efter storm-dag, hvor der blandt andet er børneloppemarked og sildebord om formiddagen.

Også Keld og Hilda kigger forbi og leverer musik til efterfesten.

Der er med andre ord igen lagt op til en tredages succes på festvalpladsen.
Man kan se mere om musik, priser og program på www.kraemmerfestival.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *