Man tager sig til hovedet
Debat Man må tage sig til hovedet Helle Tiedeman.

Hvad er det for mennesker der »styrer« og beslutter i dette land?
Det jo ganske enkelt hovedrystende, at se deres måde at brænde skattekroner af på. Kig på IT i Skat, IT på hospitaler, privatiseringer etc. Det jo helt håbløst.

Nu har vi haft en debat og kørsel i gågaden og politikerne har været på banen med, at det skulle løses.

Nu bryster man sig så af en »løsning«. Det var præcis den første løsning som Helle T forslog og som borgerne med det samme valgte fra idet den IKKE løser noget som helst.

Man vil sætte flere skilte op, flot. Men havd hjælper det. Man vil gøre gaden ensrettet hmmm. Kan en gade laves dobbelt ensrettet? Gaden er ensrettet. Man vil lukke af alle steder på nær indkørsel fra Sct Jakobsvej og Hold-An vej. Jamen det er jo de eneste steder, der køres ind.

Så vil man lave undertavler om standsning og parkering. De er der også allerede.
Hvis så ikke alt dette skulle virke( alle tiltag eksisterer nu ) så sætter man pullerter op. Hvad er det for en måde, at forvalte skatteborgernes penge på. Først bruge 100.000 kroner, som ingen virkning har.

Helle T skriver: Jeg tror ikke på, at videoovervågning alene kan gøre det og jeg er faktisk ikke så vild med at overvåge det offentlige rum, hvis det kan undgås. Det er formentlig heller ikke tilladt.

Hvad din private mening er, er fuldstændig ligegyldigt. Om du bryder dig om overvågning eller ej er uvedkommende.

Og om tilladelsen og om hvorvidt det er lovligt, har jeg henvist dig til reglerne omkring lovligheden. Hvorfor i alverden undersøger du det ikke før du slynger en sådan gang gas ud?

Skal lige minde dig om, at en mand i midthalvtredserne blev ramt af en bil og brækkede begge arme.

5 kommentarer om “Man tager sig til hovedet”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Kim.

  Som beboer i gaden, hvad er så Din løsning på problemet. ??

  Når der naturligvis må tages hensyn til at forretningsdrivende skal have leveret varer. ???

 2. Ove Ginness siger:

  Poul E. Pedersen,

  Nu er Kim Pedersen jo ikke ansat til at løse problemet – det er derimod Helle Tiedemann samt hendes tekniske forvaltning (eller hvad den nu hedder i dag).

  Man må sige, at disse indtil nu ikke har leveret løsninger, som det er deres ansvar at etablere. Derimod producerer de masser af varm luft, baderinge og urimeligt dyre ideer (for skatteborgerne) for at forsøge at løse et problem, skabt af ganske få, der ikke kan finde ud af at opføre sig anstændigt. Se det seneste “husstandsomdelte”brev fra forvaltningen desangående.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Ove.

   Det er altid en god ting, hvis man er utilfreds med Kommunens gøren og laden eller mangel på sådan, at komme med ens eget bidrag til hvordan problemet burde løses.

   F.eks. kunne løsningen være at bomme gaden til med hæve/sænke bomme som kun kommunen og forretningshavende har nøgle til.

   Samt et par web cameraer placeret strategiske steder.

 3. Ove Ginness siger:

  Poul E. Pedersen,

  Nu kom du så med dit!

  Blot et skilt af den berygtede type, vi kender fra landevejene – gul baggrund med sort skrift: Fotoovervågning” placeret ved de kendte indkørsler til Centrumgaden samt de par web kameraer du nævner, kan måske også være tilstrækkeligt. Ihvertfald lige så effektivt som baderinge, blomsterkummer, lukning af det ene og det andet. Og billigere, for der er alligevel ingen 100% løsninger, som jo vil medføre, at alle interessenter er glade og tilfredse, og problemet er væk for good!

  Synes i øvrigt, at kommunen har fået serveret mange løsningsforslag undervejs – men uden at lytte, lader det til. Så det har ikke været umagen værd.

 4. Daniel siger:

  jeg er blevet beskyldt for at være på tværs fordi jeg skrev vi skal have de pullerter op.

  Mikael wandel fra venstre hans personlige mening er det samme.

  Socialdemokratiet er gode til lappeløsninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *