Cykelchikane
Debat Jeg er ikke helt klar over, hvem der bestemmer, hvor de forskellige trafiklys skal opsættes og hvordan de skal skifte, men jeg har nu i flere år været irriteret over især trafiklyset i krydset mellem Klausdalsbrovej og indkørslen til Tryg i Ballerup. 

Problemet er at man som cyklist ikke må køre over, når der er grønt lys, men skal vente en omgang, idet man skal trykke på en knap for at få lyset til cyklisterne til at skifte.

Det er en helt urimelig foranstaltning. Der er ikke opsat ”grøn pil” for bilisterne, hvilket man måske kunne gøre, hvis man fandt det væsentligt at forfordele disse i myldretiden.

Foranstaltningen fungerer hele tiden. Det vil sige også søndag eftermiddag, hvor der i øvrigt er meget lidt trafik og det indbyder til, at man kører over alligevel, fordi det er så helt igennem meningsløst at man skal holde som cyklist selvom der er grønt lys.

Er det en eller anden studehandel man har indgået med Tryg for at tilgodese at deres medarbejdere kan køre ind på job uden at behøve se sig for efter cykler eller hvad er ideen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *